Nya tider här på sidan….

cropped-Dannebanner44.jpg

Sidan Till Daniel kommer att göras om lite.
Den här sidan har varit min kanal för att kunna skrika, gråta, prata och fundera över Daniel och mitt sätt att skriva till Daniel. Det kommer den fortsätta att vara. Att ha min egen plats för mig och Daniel har varit oerhört viktigt för där har jag kunnat få ha min relation med honom lite på samma sätt som vi hade när han levde och få ha den ifred. För fortfarande så är det för en del viktigare att vägra ge mig och Daniel något erkännande än att hjälpa till med att ge honom upprättelse. Därför har denna sida varit så viktig för mig. Det har varit min plats i Universum där jag kunnat få agera på alla de sätt som min sorg känt att den behövt agera.

Nu känner jag att jag vill göra något mer.
Daniels död har öppnat upp ögonen på mig och jag ser idag ett samhälle som jag är grymt besviken på. Ett samhälle där våra unga och vuxna dör för att vi inte tar deras problem och rop på hjälp på allvar. Ett samhälle som också så lätt skriker ut Självmord utan att ta reda på vad som egentligen hände.
Därför kommer jag så sakteliga börja skriva mer om sådant som rör det som tog Daniels liv på tilldaniel.se Jag vill skriva mer om psykvård, mediciner, ohälsa och annat som drabbar så många och som tar så många människors liv. Jag vill också uppmärksamma bristerna som jag stött på när det gäller tillsynen och kontrollen av vården och särskilt psykvården. Kortfattat: Jag vill försöka dra ett litet strå till stacken för att det som hände Daniel inte ska hända igen och att Sverige blir ett land som tar psykisk ohälsa på allvar.

Sidan kommer fortfarande vara min personliga sida, och grunden kommer för alltid vara mina känslor kring Daniel, men den kommer breddas lite. Jag kommer också bli mer tydlig när jag skriver ”till” Daniel och om det gäller annat. Kategorierna kommer bli fler och mina personliga brev ”Till Daniel” kommer också heta just det.

Jag kommer också använda mig mer av Till Daniels sida på Facebook för att där kunna ha enklare att få kontakt med folk. Så gå gärna med på sidan om ni inte redan gjort det.

Stort tack till alla er som läser och stöttar mig. Det betyder enormt mycket.

Kramis!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.