Jo, vi kör ett varv till Tussen

heart_53707370

Det är alldeles nyss tisdag. Vet du? Idag för ett år sedan ringde du mig för första gången. Kommer du ihåg det? Du inledde med ”Threeeeeeeeeeeeee is a magic number”, och sen prata vi en liten stund.
Jag hade senare skrivit på Facebook:
”En riktig pissdag som kändes ganska hopplös blev lite roligare av 15 min telefonsamtal.
Norrland må va kallt, men där finns sånt som värmer i alla fall”

Sedan satte de igång, och det märks på mig och på mina statusuppdateringar…
”Folk säger till mig att jag ska bli lite mer galen…
Är att åka till London med en man aldrig träffat och pratat med 3 gånger i telefon tillräckligt galet? Om personen visar sig vara massmördare är det ert fel”

eller
”Flickor, norrland, surströmming och trav….
En riktigt trevlig fredag
Godnatt”

Ja det var så det började och aldrig hade jag trott att det skulle sluta som det gjorde 🙁

Nu har det gått 6 1/2 månad sedan jag skickade in min anmälan, och vad gör vi nu då?
Saken är den Daniel att dom leker med dig fortfarande. Bredvid mitt tangentbord ligger psyks komplettering och den är den mest lögnaktiga utredning jag läst. Det är inga omskrivningar, och inga tolkningar utan det är rena lögner, och detta skitsnack köpte Socialstyrelsen. Anledning är, gissar jag, att dom inte ens orkat jämföra med journalerna.
Vidare är också saken den att jag inte fick alla papper jag skulle ha, så utredningen i sig är egentligen felaktigt utförd.
De senaste dagarna har jag som du vet funderat på om jag ska stanna här. Ska jag låta saker vara så här nu?
Idag insåg jag till fullo att nej, det ska jag så fan heller.

När jag kom hem idag hade jag en orgie i telefonerande. Jag pratade med ett otal olika personer på Socialstyrelsen och till slut fick jag tala med en jurist och av henne fick jag väldigt bra hjälp om hur man går vidare. Så i morgon går jag vidare. I morgon ringer jag ansvarig för utredningen om dig, och bryts den inte upp eller kompletteras så går jag till nästa instans. För du ska ha din rätt! Jag ringde även patientnämnden och pratade med dom, fast det där är ju mer för syns skull.
Fan, du dog och läkaren som var en av de ansvariga har erkänt misstag men ändå vägrar psyk göra det. Det är så förbannat sjukt alltsammans. Det är så förbannat respektlöst och så förbannat fult gjort.
Tänk så lite ett människoliv är värt i den stora samhällsapparaten. Synd då för den apparaten att detta människoliv var värd allt för mig och jag är inte direkt känd för att vara skraj för svenska myndigheter.

Det kommer inte bli lika svårt denna gång för denna gång finns det inget nytt som kommer upp. Det var just allt det som gjorde att jag borde väntat med min anmälan i november för jag var inte redo för att läsa det jag fick läsa och se det jag fick se. Nu har jag gjort det, och nu handlar det mer om att bara slutföra det jag påbörjade då. För jag tänker banne mig inte lägga ner 6 månader och sen ska de sluta med att en tillsynsmyndighet snubblar och raserar allt. Så vi kör en vända till och vet du? Det känns bra!

För det var detta som var vi Daniel. Du och jag! Det var detta som vi pratade om. Det var detta som du pratade med mig om, och där du ville ha med mig.
En dag ska jag ha på papper att de gjorde fel. För om det inte är fel det som hände dig, då är det här jävla landet fullständigt åt helvete.

Nu ska jag sova. Jag är faktiskt trött för jag känner mig….vet inte….nyttig.

Saknar dig, massor!
Mer än du tror, mer än du förstår.
Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.