Det du sade var….

I maj 2012 ställde du upp i ett projekt som handlade om delar av ditt liv. Efter att du fått utskriften av ljudbandet skickat till dig så kopierade du detta och skicka till mig….

”Nämen han gillar att skriva och han har börjat skriva, för han vill skriva en bok om mig, alltså om allt som jag har varit med om, alltså han vill göra det.
Och han har börjat skriva inledningen, alltså introt eller vad man säger, på boken, och igår när jag hörde det, jag satt bara och ville höra mer, han är så duktig på att skriva och det ska bli så intressant för att han ska verkligen, jag ska verkligen ut med det till alla så de får veta liksom hur det kan vara, eller hur det har varit, hur det har sett ut”

…”Ja men liksom han intervjuar, han gör ju det ja, men alltså vi är ju så jädra bra vänner, för vi har ju öppnat varann, både jag och han har öppnat oss totalt…och han är så fascinerad av min historia, alltså av mitt liv, att jag ens står vid, att jag ens finns
idag, det är liksom, det är ju otroligt, och det är ju faktiskt det för att allt som jag har tagit mig igenom, det har…jag har gjort det, jag är jävligt stark som person”

 

Ja Tussen, vi skrev ihop du och jag, massor.
En dag kommer du bli bok, eller du är bok redan. Nu ska vi hitta någon som vill publicera den också.
Det blir en historia om dig, om ditt liv, men också en historia om oss.
Det blir också en historia om den mest speciella människa jag någonsin träffat, och kanske den jag lärde mig älska mest.
Du var en jävligt stark person, men ingen kan stå emot galenskaperna som skedde på NUS.

Älskar dig, in i evigheten
/Walle

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.