Farfars Bilar

FB_IMG_13391663916432198Tänk, det är snart ett år sedan bilden till höger togs. Då när du och Kevin åkte Farfars bilar. Bilden i sig är inte ens bra tagen. Jag bara lyfte telefonen och tog bilden när ni åkte förbi. En bild man tog snabbt, men som sedan skulle bli en sån där speciell bild. ”Det var då Daniel åkte Farsfars bilar med Kevin”.
För ett tag sedan sade Kevin de till mig, att till sommaren ska morbror Danne åka bil med honom igen. Ibland förstår han inte, och kanske ska man inte göra det när man bara är 3 år gammal. Varje han nämner de gör det ont, men man visar inget. Det är svårt, man vet inte alltid vad man ska säga. För någonstans vill man ju tänka som honom. Att du ska åka farfars bilar med honom i sommar. Man vill se livet som en treåring gör.

Idag var vi på Liseberg igen. Jag, Jennie, Kevin och Johanna. Kevin fick åkpass av mamma så han åkte massor. Först åkte han Farfars Bilar med mamma. Jag gick och testade lotter under tiden, men vann inget.
När jag gick förbi Jukebox tänkte jag på dig och när vi åkte den förra året. Du flög omkring i den där bilen. Jag hade dig i knät mest hela turen.
De va nära att jag börja flänna då för de blev ett sådant där minne av dig igen. Ett sånt där minne där man minns dig med sådan glädje och där sorgen kommer över en att det inte blir fler minnen.
Sedan åkte jag Farfars bilar med Kevin. Gud Daniel! Han är så stor nu! Han är så duktig! Han åker attraktionerna själv! Han sköter sig själv! Han är verkligen stora killen! Du skulle vara så stolt över honom om du va här. Gud, jag kan se er två på Liseberg tillsammans. Hur kul skulle han inte haft och hur kul skulle inte du haft.
Han lyckades till och med charma en tjej på Ponnykarusellen! Hur stolt hade inte morbror varit då.

Ännu en gång slog det mig att det inte blir fler minnen. Att man kommer tala om dig som dåtid, aldrig mer i nutid. Det gör ont ska du veta.

Fast tro inte att det var en dålig dag idag! Det var det inte. De var jättemysigt. Vi började i Slottsskogen, och Kevin pussade Getter. Kan berätta för dig att dom öppnat gayfik i Slottskogen. Verkar va en lag att alla som jobbar där ska inte bara vara gay, utan megagay! Va ganska kul faktiskt.

Jo, de va en bra dag idag, men nu är man hemma igen, ensam.
Jag hatar ensamheten Daniel.
Jag hatar att leva utan dig.

Älskar dig, in i evigheten

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.