Sötaste du

060Jag kommer aldrig glömma när du lade ut det här kortet på Instagram och FB. Jag skrev till dig att jag trodde hjärtat mitt hoppa över tre slag.
Du var inte bara vacker Daniel, du var så fruktansvärt söt dessutom.

Nu ska jag sova lite. Klockan är halv fem och jag har ägnat kvällen och natten åt att prata i telefon och redigera bok. Jag tror du kommer bli nöjd. I dag redigerade jag något som fick mig att både gråta och skratta när jag tänkte på det. Det handlade om den kvällen jag sjöng Tom Jones för dig 😀

Älskar dig.
Kan du inte komma ner och sova bredvid mig inatt?

/Walle

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.