Fan ta dig Daniel!

anger-how-5Ja, jag är arg nu.
Jag är arg på dig!
Nej, jag är förbannad på dig!

Ungefär som han på bilden känner jag mig som just nu. Papper överallt, utskrifter, journaler, böcker, tidsskrifter, mera papper. Allt handlar om att jag vill lära mig och förstå.

Samtidigt i det sörjer man dig, och människor man kan ge sin njure till sörjer dig. Jag lider med dom, känner med dom och sörjer med dom.  Vi gråter, är förtvivlade och vill inte vara med längre om det här, och vart är du? Ja, här är du inte. Nej, för du fick någon jävla dum idé att åka tillbaka till Umeå, och ännu en gång sätta din fot på den där jävla helvetesavdelningen. Så fan ta dig just nu!
Fattar du hur bra allt kunde blivit?! Fattar du att du hade en framtid i Göteborg?! Fattar du att du offrade allt för det du valde?! Gud, jag skulle vilja ge dig en smäll just nu! En stor fet smäll bara för att du var så jävla dum den 4 september! Jag skulle vilja skälla ut dig så in i helvete, och säga det som de jävla läkarna aldrig sade. Jag skulle vilja vara Walle och Daniel igen, för jag kunde ju skälla på dig, och av någon anledning så lyssnade du på mig.

Sen, när jag skällt klart så hade jag kramat dig. Försökt få dig att fatta att du är älskad, och var älskad, och det för den du var. Inga jävla krusiduller, inget jävla skitsnack och inget jävla hyckleri. Du var älskad, och är älskad, kort och gott.
Ja, det finns mycket jag skulle vilja säga dig. Jag skulle vilja påminna dig om vissa saker. Jag skulle vilja ifrågasätta vissa saker och jag skulle främst vilja ställa frågan ”Hur fan tänkte du där Daniel”, en fråga jag ställde ganska ofta.

Ja, jag är arg Daniel just nu, men de får du fan bara acceptera. Du vet lika väl som jag att det som hände dig inte var något planerat, men det du valde var att ägna din tid åt manipulerande människor och nötter och för det är jag pissed off just nu. För det är inte dom som nu sitter förstörda och undrar när livet blir som vanligt igen. Det är inte dom som  vill skrika högt rakt ut. Det är inte dom som vill vrida jordklotet tillbaka några varv så vi kan gå tillbaka till den 4 september och sätta stopp för galenskaperna. Nej, det är vi dina vänner och släktingar, här och i Norrland som vill det. Det är vi som lämnades kvar, men som inte vill leva ett liv där du inte är delaktig.

”Bråkade med en manlig vän och flydde i panik”
Vilket skitsnack Daniel, och det vet du lika väl som jag!
Om du bara sett uppåt lite mer hade du insett vad du hade och vad du förlorade och vad vi förlorade.
Du lämnade mig här Daniel! Du lämnade oss kvar!

Allt är bara sjukt, så jävla sjukt.
Allt är bara fel, så jävla fel.
Allt är bara ruttet, så jävla ruttet.
Allt är bara saknad, saknad efter dig.

Din dumme Tuss!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.