Min nya tavla

dannetavlanPrecis när du lämnat oss satte jag upp några bilder på en vägg här. Det fick bli min gravplats att besöka med tanke på att du ligger 90 mil ifrån mig. Efter ett tag tog jag ner dom och hängde upp en stor tavla istället. Nu har jag hängt upp den bilden som kommer att få hänga där. Denna är jag så nöjd med.

Det är många bilder i ett collage. Det är bilder som för mig betyder enormt mycket. Bilder från när vi sågs första gången, bilder på dig, Jennie och Kevin. Bilden som nästan fick mig att svimma när jag insåg hur söt du var. Bilder från ”vårt” köksbord och bild på Pippi, ring och annat. Det är min Daniel som hänger här framför mig, det vi hade tillsammans.
Påminnelser om glädje och sorg, vänskap och kärlek, förtvivlan och hopp.

Känner att närmaste veckan kommer bli jobbig Daniel. Det närmar sig ett halvår nu…

Älskar dig, saknar dig, vill se dig igen.
/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.