Så kom kraften tillbaka Tussen! Oh Yeah!

Nature__s_Power_by_zemetallica

Tänk så de kan slå om Daniel!
För 12 timmar sen exakt just nu var jag ungefär 1 minut från att braka ihop, men höll emot. Sedan kom jag hem, lade mig för att vila men precis när jag skulle somna kom posten. Jag bestämde mig för att kolla den och vad glad jag är för att jag gjorde det. För idag fick jag ett brev…
Det brevet fick mig att bli påmind om det viktiga. Det som betyder något. Det som faktiskt har varit det som drivit mig. Det var som att jag fick en uppenbarelse, och all den där ångesten, tvekan och allt försvann. Ja, kraften kom tillbaka, igen.

Det var som det var med oss.
Det var som det var med dig,
och det var som det var med mig.

Aldrig att jag ger mig.
Du ska få din rätt.

Löve u! Forever!

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.