En ljusglimt

kevinvalen

Du vet ju redan om att Kevin fått mig att smälta totalt. Din syster är ju inte dum hon heller som du vet och idag träffade jag dom båda för första gången på över en månad. Jul, förkylningar och annat har kommit i vägen. Jag har saknat dom så enormt och idag behövde jag verkligen få se Kevin springandes emot en och få den där kramen. Helgen har varit skit skit skit, men när jag ser Kevin blir jag påmind om hur värdefullt livet är och hur mycket glädje det finns i det.
Kevin skulle lekt vid lekplatsen vid Slottskogen men då min jacka är mer av modellen ”Bär denna när det är kallt ute och det känns som att du ska frysa ihjäl” så gick vi till Naturhistoriska istället. Du skulle sett Kevins min när han förstod att den där stora saken som tog upp ett helt rum var en fisk! Alltså blåvalen som finns där. Den fisken va toooooooooooor!

Hade inte alls varit dumt om du varit med oss där idag. Tror du hade gillat det faktiskt om inte annat så du kunde ha sprungit omkring där med Kevin.
Du missar så mycket nu Daniel, sånt som jag vet du skulle ha velat vara med på och sånt som vi alla ville ha med dig på. Kevin har slutat med blöja på natten! Bara en sådan sak. Han är stor kille nu, och nu skulle morbror Danne varit här och berömma honom för det. Du som ju var Pippi när han skulle träna på pottan och som han ringde sen. Det som du berätta om så många gånger med sån glädje i.

Saknar dig
Älskar dig

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.