Så var det julafton Daniel

stjarna_betlehemFirar ni jul i himmelen Daniel?
Jag tänkte på det idag. Här nere firar vi ju julen för att Jesus föddes, men där du är sägs ju också han vara. Hur gör ni då? Har ni liksom allt som ett vanligt födelsedagskalas då? Sitter ni runt ett bord alla med Jesus på kortsidan, och så kommer Gud med tårta, och Jesus har en sån där lustig hatt på sig? För ni äter knappast julskinka va? Jesus var ju dessutom Jude, han får inte äta griskött.

Vet du vad? Ibland vill jag vara där du är nu. Ikväll och inatt har det varit en sådan dag. Jag har varit så jävla ledsen idag så du anar inte. Ibland tappar jag orken och styrkan och idag var det så.
Nu är det julafton, och jag läser överallt om folks uppesittarkvällar och vad dom ska göra i morgon. Jag själv ska sitta ensam, helt ensam.
072

Kortet på dig här är ett av de finaste kort du tog på dig. Vet inte varför jag tycker det men du ser ut som en ängel bara. Så jävla vacker. I dessa tider passar det ju med bilder på änglar dessutom.
Hade vi firat jul ihop idag om du levt? Det vet jag inte, jag vet egentligen ingenting, men det skulle vart kul om vi gjort det. Vi pratade ju faktiskt om det i augusti, men vi pratade om mycket. Vi bestämde så mycket som inte blev av för sedan blev det den 12 september.

Jag är så jävla ensam Daniel. Jag är så fruktansvärt ensam. Vad jag önskar jag kunde fått byta plats med dig. Vad jag önskar att jag kunde fått låta dig finna ro i levande livet och så kunde jag ta platsen du är på nu.

Vad gör jag med mitt liv nu Daniel? Hur går jag vidare? Hur finner jag glädje igen? Hur börjar jag leva igen? Måste jag leva?
Jag tror jag ska sova bort tiden i morgon. Jag är matt av allt som skett de senaste 2 veckorna, och det gör mig inte bättre till mods.

Jag älskar dig Daniel Johansson, jag älskade dig på alla sätt man kan älska en människa. Den kärleken finns kvar inom mig, men jag vet inte vart jag ska göra av den nu. Allt är bara tomt, kaos och ensamhet.
Jag skulle behöva en kram nu. Jag önskar mig det i julklapp Daniel. En kram av dig.
Snälla kom och ge mig en.

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.