Last Christmas

Haha, jag kommer ihåg när jag råkade erkänna för dig att jag tyckte att George Michael var såååå snygg i den här videon och du skratta liksom i en kvart. Sedan vet jag ju inte om det också berodde på att du alltid skulle vara snyggast. Jag fick ju liksom inte ens tycka att din syster va snygg ju, och jag är ju ändå ganska homosexuell 😀

Dessutom fick du mig, igen, att av någon anledning känna mig extremt gammal bara för att jag råkade tycka det var lite snyggt med slingor alla 80-tal på killar.
Men den här låten kunde vi bägge två i alla fall, och sjöng den för full hals mitt i sommaren en natt 🙂
Vi sjöng även Carolas främling, men jag är ledsen Tussen. Där går gränsen för trams som jag lägger upp på den här sidan, men jag hoppas vi kan vara vänner i alla fall 😀

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.