LEX Daniel

Jag slogs för dig när du levde, och jag tänker slåss för dig nu
Du ska få din upprättelse Daniel. De som är ansvariga för att du inte längre är med oss, ja de ska få veta att de gjort fel.

Det rör på sig min Tuss, och det ger mig styrka.
Det får inte dig tillbaka, men det kan hindra andra från att behöva drabbas av samma öde. Ingen ska behöva gå igenom det du tvingades göra, och ingen ska behöva tvingas gå igenom det vi som är kvar tvingas göra nu. Kan allt detta leda till att saker blir bättre så har vi gjort något bra du och jag. Det som vi så ofta pratade om, att göra saker bättre.

Älskar dig Tussen min.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.