Till Daniel: Några rader från Costas

wp-1470223934419.jpgHej min Tuss.

Det är ju en tradition att skriva till dig från Costas när jag är på semester och ja fick för mig att skriva lite till dig igen.
Du hade inte känt igen dig här. Numer finns Costas inne på en galleria som heter Utopia. Det är väldigt modernt här och de har krossade bilar i taket men kaffet…..ja kaffet är lika underbart som det  brukar vara!

Jag sitter här med Sara och vi pratar om allt och inget och det är riktigt trevligt så här innan  man ska fara tillbaka ner till stora stan igen. Det här varit långa dagar med långa promenader här uppe så nu får jag vila lite.

Det är mycket känslor när man är här men om det skriver jag mer när jag kommer hem. Jag har gjort mig en liten dagbok när känslorna tagit över.

Saknar dig Daniel, och önskar så du suttit med oss här idag. Costas var ju det enda i Umeå som du pratade väl om och jag förstår dig.

Hörs snart igen

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.