Till Daniel: Nu bor du i ett pepparkakshus

12355792_1658594061063704_812286902_oHej tussen min ♥

Kevin är här i helgen och idag har vi bland annat kollat in tåg där vi bland annat mycket förvånade konstaterade att tågen som går till morfar är längre än tågen som går till Borås Djurpark. Egentligen skulle vi åkt iväg idag men halva Sverige är avstängt på grund av en storm som härjade här igår. Så vad gör man då? Jo man bestämmer sig för att se film och sedan bygga pepparkakshus.
När vi satt och byggde, och Kevin gjorde nästan allt själv ska du veta och fick bestämma allt hur det skulle se ut, så frågade jag honom vem som skulle bo i huset.
Efter några sekunder kom det ”Morbror Danne” så då byggde vi huset åt dig. Visst var det bra att jag hade köpt rosa glasyr 😛

Han är så stor nu Daniel. Ja han är verkligen stora killen som är så nyfiken på allt och som förändras så snabbt nu. Han är dessutom en ung man med mycket stark vilja så visst märks det att han är en Johanssons 😀

Jag blev rörd när han tyckte att huset skulle vara ditt. För honom var det mest ett namn, någon som han vet vi alla känner/kände och som han har små minnen ifrån när han var så liten, men ändå på något konstigt sätt känns det bra i eländet att det är ditt hus. Då är du med oss här. För du är ju det, med oss.
En dag när han blir stor kommer det finnas så mycket som visar honom att i hans första år i livet så fanns det en morbror som älskade honom överallt annat på jorden och som förändrade sig och sitt liv för att kunna vara världens bästa morbror. Sånt pratar vi inte om idag så klart utan idag pratar vi om morbror Danne som var busig och som åkte Farfars bilar och som Kevin retade en gång för att han var gammal 😛

Nu ska jag hacka loss smält socker som ligger lite överallt och sen ska jag laga köttbullar. Jag var bara tvungen att skriva lite till dig kände jag för hjärtat mitt hoppade över ett slag igen som det gör ibland när någon nämner dig.

Skriver snart igen

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

P.s Tomten som står framme vid dörren är du. Det bestämde Kevin 🙂 D.s

12343326_1658596891063421_1048986907_o

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.