Än en gång gör IVO narr av sig själv

ivo_logga_nyDet är egentligen synd att den nya tillsynsmyndighet som skulle bli en trygghet för patienterna hela tiden motsäger sig själva.

På myndighetens hemsida kan man nu läsa att de släppt rapporterna för året 2013, och där går man igenom vad man kommit fram till, sett och iakttagit.

Redan på webbsidan skriver IVO:
* Händelserna som anmäls enligt lex Maria handlar ofta om samma slags händelser som upprepade gånger inträffat i verksamheterna.

Ja IVO, och det är ju då väldigt märkligt då att ni skiter i att en klinik gång på gång skickar in Lex Maria anmälningar på döda patienter som alla dör i ”självmord” utan att något sker eller görs. Det är ju fantastiskt hur lite fel det sker med tanke på hur många som dör…
Om ni varit lite intresserade av ert uppdrag så skulle ni gjort riktiga utredningar om vad som försiggår, men ert Umeå kontor verkar vara mer upptaget med att inte göra något alls.

Man borde ta med era fina jurister, utredare och så vidare och så skulle ni få träffa varenda en av de dödas anhöriga, och så skulle ni själva få förklara för dom att sjukvården som skickade deras son eller dotter i döden gjorde rätt.
Men som ni brukar avsluta era brev med… ”Skriftväxlingen är avslutad”

Ni är en skam för Sverige IVO!

Bookmark the permalink.

One Response to Än en gång gör IVO narr av sig själv

  1. cajsa says:

    IVO i Umeå är ett skämt och det kan inte sägas för mycket. En utredning på dem borde göras när de lägger ned ärende på ärende utan vidare åtgärd. Något är helt galet med den myndigheten och de som fattar besluten.

    http://cajsawarg.blogspot.se/ ( SJÄLVDESTRUKTIV DOTTER )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.