Till Daniel: Tittar på kort…

562182_10151415082983208_1250858708_nÄr trötter idag kära du, så jag gör inte många knop. Har haft en myshelg med flera personer, och igår sov Kev över, vilket gör att jag gått upp väldigt tidigt 🙂

Har ägnat idag och någon dag innan att se på kort. Gamla kort på dig , dina vänner och allt. Tycker det är kul att se på dom. De ger en sån helhetsbild, och det är så mycken minnen över dom. En del saker berättade du om, och andra har dina vänner berättat.

Det är sorgligt att se på dom, jävligt sorgligt, men samtidigt är de ju en del av dig, dina vänner och ditt liv, och genom dom lever du ju dessutom kvar.

Bilden här ”snodde” jag av Nadia. Jag älskar den bilden. Ni är båda så söta där. Nadia ser så oskyldig och snäll ut, och du, ja du ser busig ut, men handen på hjärtat så var du ju ganska busig 😉 Även om jag vill påstå att en del av den busigheten inte var ditt egna fel.

Nej, nu ska jag äta. Är vrålhungrig, kom hit om du vill ha mat!
Du hade gillat maten tror jag 🙂

Kram på dig

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.