Till Daniel: Vilken jävla dag

Vilken dag Daniel, jag säger bara det! Vilken jävla dag.

Jag skriver på femtioelva saker samtidigt just nu, och kommer inte bli klar med mitt inlägg om IVO inatt så jag får göra färdigt det i morgon.

Allt har varit upp och ner idag, men det blir väl bättre i morgon. Natten avslutades i alla fall för att jag fick garva enormt mycket åt något helt annat som bara är så extremt dumt. Det kändes skönt att skratta så. Lite på samma sätt som man skrattar åt nakna pistolen för att det är så korkat, och i det här fallet är det ju inte så långt till nakna pistoler……
(om du drar dig till minnes den 1 september så vet du vad jag pratar om)

Om inte annat så har jag fått 2 svar idag på saker jag funderat på:

1. Myndigheter är inte kloka
2. Synen på mig hos andra kvarstår

Vet du Danne. Jag är trött nu, och less. Det är för mig en farlig kombo. För när jag blir sån blir jag ännu mer envis, men jag får va envis en annan dag.
Nu ska jag sova.

<3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.