En liten fråga till IVO…..

Som alla kanske kommer ihåg fick undertecknad ett litet brev från IVO för några veckor sedan där dom hade beslutat att min begäran om omprövning inte blev godkänd.
Som också då alla kanske kommer ihåg skrev jag ett inlägg som berättade att IVO själva i juli berättade för mig att det var dom själva som beslutat att ompröva ärendet och att jag i själva verket inte ens hann begära att göra det innan meddelande om omrövning lämnades av Socialstyrelsen och senare IVO efter att dom tog över.

Läs följande mening noga…

 Även om jag inte kan kommentera ditt enskilda ärende som just nu ligger under omprövning hos oss, så vill jag ge ett svar på de viktiga generella frågor som du lyfter.

Snälla alla, läs det en gång till…

 Även om jag inte kan kommentera ditt enskilda ärende som just nu ligger under omprövning hos oss, så vill jag ge ett svar på de viktiga generella frågor som du lyfter.

Vet ni vem som skrivit det?

Gunilla-Hult-BacklundJo, det är hon på bilden bredvid här.
Hon heter Gunilla Hult Backlund och hon är generaldirektör på IVO.
Hennes svar finns att läsa i sin helhet här och var ett svar på ett öppet brev jag skrev i somras.
Alltså har Inspektionen för vård och omsorgs högsta chef förklarat i början på juli att Daniels ärende ligger under omprövning.
Hur kan det sedan bli till att min begäran om omprövning inte godkänns?

Hur kommer det sig undrar jag att varenda människa som arbetat med Daniel, både under hans vårdtid och dom som sedan ska utreda den verkar göra lite hur som helst? Är det över huvud taget någon som tar på allvar att Daniel dog och finns det någon i den här soppan som har koll på något?

IVO’s högsta chef har sagt att ärendet ligger under omprövning. Så se då till att utreda ärendet då IVO!

Som sagt…

Detta är inte över

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to En liten fråga till IVO…..

  1. cajsa says:

    Dags för Kalla Fakta eller Uppdrag Granskning nu Walle!!

  2. Anders Backlund says:

    Jag är nu själv besluten att driva Ivo inför domstol ,pga deras underlåtenhet att fatta beslut på fakta som framläggs på ett sakligt sätt och jag utesluter INTE! att dessa ”inspektörer på IVO ej innehar ett jävsförhålande. Journalister granskar nu hela det materialet IVO har att fatta beslut om. Till alla som läser det här, Försök att banda era Telsamtal med handläggare på IVO & vårdgivare ,och kom ihåg att ett munteligt samtal ej går att överklaga om det ej finns stöd för vad som sagts, Det blir ord mot ord! Jag kan bara beklaga.!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.