Minnen

1232813_10151794753808871_720869222_nEtt litet minne en natt där vi minns de som är våra änglar nu…

Denna tidning är faktiskt en originaltidning från 1983. Det var ett av de första idolalbumen som handlade om Carola. Tidningen kostade 24,95 kr när den kom.

Denna tidning fick Daniel av mig andra gången han var nere. Jag tror aldrig jag gett en present till någon som blivit så glad som Daniel blev för denna. Han hoppade omkring som en dåre och blev så glad så han till slut fick tårar i ögonen och sen fick jag en omfamning som aldrig förr.
Samtidigt verkade han tycka han det var så roligt för att JAG köpt ett sånt idolalbum. För att inte tala om hur roligt han tyckte det va att jag faktiskt levde när Carola slog igenom.
Att jag och Danne hade vårt första ”bråk” om just Carola gjorde också saken lite extra speciell 🙂

Efter att Daniel fått tidningen lade han den i en plastficka, och sen fick den ligga i min skrivbordslåda. När han kom ner gången efter kollade han också i tidningen och lade tillbaka den sen för den skulle han ju ha sen när han flyttat ner….

Nu sparar jag tidningen som ett minne av Daniel. En av de där sakerna som för alltid kommer vara Daniel för mig, en tidning med Carola. Daniels stora idol.

Fan va jag saknar dig Daniel

Bookmark the permalink.

One Response to Minnen

 1. Sofie Bågenmark says:

  Jag ramlade in här av en slump för flera månader sedan & tog mig mycket mödosamt mig igenom del 1 av filmen om Daniel… Tårarna fullständigt sprutade & jag har aldrig blivit så bestört, upprörd, förbannad och ledsen. Men sen orkade jag inte se del 2, jag kämpar själv med en depression & generaliserad ångest syndrom. Jag är även tillfrisknad missbrukare, så jag känner så igen mig i mycket. Idag har jag tagit mig igenom del 2. Och här sitter jag med rödsprängda ögon, våta kinder & ett hjärta som känns som det ska sprängas. Det är så brutalt! Så hemskt! Och dessvärre är jag inte förvånad. Jag har själv blivit fel bemött & diagnoserad. Bla. Fått avslag att få komma till psykolog trots grava självmordstankar. Ett jävla hattande med mediciner & sjukt dålig samtalskontakt. Det kunde så jävla lätt varit jag! Dessvärre har jag ingen ”walle” i mitt liv….. Och jag bär smärtan av ångest & depression ensam i mitt hjärta.

  Det jag ville säga egentligen är vilken fantastisk människa DU är! Som ställer upp så för en älskade! Det är kärlek! Äkta genuin kärlek! Och visserligen känner jag vare sig dig eller Daniel, men jag är helt hundra på att han nog skulle säga att du är hans ängel. Jag får gåshud & rysningar bara av tanken över hur du har ställt upp. Så många gånger jag bara önskat att det fanns någon jag kunde gråta ut hos… Du är fantastisk!

  Du får gärna höra av dig om du behöver hjälp med något i din kamp! Jag vill gärna donera en slant, men använder inte PayPal. Finns det något annat sätt?

  Och du, tack för att du gör det här. Det är människor som DU som får MIG att tro på mänskligheten! Tack för att jag fått ta del av din & Daniels historia. Tack! <3

  Hälsningar Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.