Till Daniel: Godnatt Tussen

Ville väl inte egentligen så mycket. Är inte helt nykter kan jag säga!
Har suttit och pratat med Tommy i Ume och vi delade på en sjuttia och sen gick vi ner till Allstars och tog en öl. Detta ihop med två öl tidigare tog rejält kan jag säga. Du vet ju Daniel hur vi gamla reagerar på alkohol :p
Ska du säga förresten, du som knappt tålde en lättöl 😀

Vilka dagar jag haft Daniel, vilka fantastiska dagar! Samtidigt som dom varit fruktansvärt jobbiga i vissa stunder har dom gett mig så mycket. Jag har nya vänner har jag insett. Riktiga vänner som jag kan prata med. Det som alla binds samman av är att jag fått dom tack vare dig. Tänk, jag har vänner i Umeå, Burträsk och i Skellefte! Fina människor som jag kommer träffa igen och igen.

Det var så underbart att sitta med Tommy idag och han berättade saker som gjorde mig så glad. Hur du berättat om mig fick mig att känna mig riktigt lycklig. Ja lycklig men samtidigt med sorgen över hur du nu är borta.

Jag saknar dig Daniel. Förstår du hur mycket jag saknar dig? Ett år har snart gått och nu kan jag sörja dig för den du var. Det går inte att beskriva den känslan på något sätt.
Jag är dessutom så jävla glad för mitt samtal med Johanna. Det betydde också så mycket så du anar inte.

Jag vet samtidigt Daniel att det kommer bli tufft att komma hem igen. Lova mig att du finns där då och vakar lite över mig. Ge mig styrka och ge mig lite kärlek, de e de enda jag begär.
Tänk att du berättat om mig på det sättet Tussen, det gör mig så glad.
Nu ska jag sova, kom och kryp ner bredvid mig. Även om det bara är en dröm så gör det. Vill hålla om dig igen, ja jag vill hålla om dig för alltid.

Älskar dig, finaste killen, min kille, min pojkvän, min man och vän.
Älskar dig in i evigheten…

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.