Grattis på födelsedagen Tussen

wpid-IMG_47521Idag fyller du år.
Idag är det din dag Daniel!

24 år skulle du blivit, och ett år närmare dagen då du skulle fylla 25
Kommer du ihåg hur vi skojade om det? Att 1 sekund efter att du fyllt 25 så skulle jag börja reta dig för att du nu var närmare 30 än 20. Det där med ålder var ju viktigt för dig… 😛

Idag skulle vi firat dig, men istället blir sorgen starkare en sådan här dag. För du fick aldrig fylla år mer. Du blev bara 23 och sedan tvingades du lämna oss.

Bilden här skickade du till mig, och säkert till andra. Det var min present till dig förra året. Du ville ju inte ha något annat än hårklippning så det fick du. Sedan kom detta som ett MMS som du skickade när du satt på väg tillbaka till sjukhuset. Du var så fin där, som du var på alla kort.
Fast du fick ju en present till av mig förra året. Jag glömmer aldrig när du ringde och hade varit och hämtat paketet på posten. I paketet låg det 20 påsar med Polly. Du var helt chockad men så glad.
Jag är glad att jag fick göra dig glad då, och lika ledsen är jag att jag inte får göra dig glad igen.

I morgon ses vi. I morgon ska jag besöka dig. Klumpen i magen har växt den senaste veckan och jag har insett att jag kommer bryta ihop totalt. Vet inte ens om jag vågar åka till dig ensam, men vi får se.
Nu går mitt plan om några timmar mot Umeå. Under 1 1/2 dygn ska jag prata med Gud och alla människor om dig och andra som farit illa på den kliniken som är en skam för svensk sjukvård. Sedan kommer jag till Skellefteå.

Jag önskar så att jag kunde vrida tillbaka tiden. Jag önskar så att jag kunde vrida tillbaka den till 5 juli 2012 och gett fan i att ringa ambulansen. Jag önskar så att du aldrig hamnat på NUS. Jag önskar så att du var här hos mig och hos oss alla.
Jag önskar så jag satt mitt emot dig just nu och såg dig blåsa ut ljusen på tårtan och jag önskar så att jag kunde fått bjuda dig på middag idag. Jag önskar så att vi kanske åkt upp ihop till Norrland idag och firat din födelsedag där. Du skulle ju fått fira så många fler födelsedagar Daniel. Det är bara så fel fel fel det här 🙁

Älskar dig min tuss, in evigheten

/Walentine

danieldag

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.