Till Daniel: Nu fick du mer sällskap i din himmel Tussen

Har du sett henne än Daniel? Hon på 14 år som valde döden före livet. Jag vet inte hur hon ser ut men håll koll. Hon kanske behöver stöd nu.
Ännu en ung flicka som lämnat oss. Fy fan, jag blir så arg Daniel! Inte på henne utan på att det får ske.
Vad är det för fel på det här jävla landet egentligen? Varför väljer våra unga döden före livet?

För varje gång det sker så blir jag allt mer arg och jag får allt mer kraft och jag känner att jag kommer inte ge mig. Jag får mer styrka för varje fall som jag hör om o jag SKA medverka till att saker blir bättre.

Men just nu tänker jag på flickans familj, hennes vänner och kamrater. Jag tänker på alla de som älskade henne. Alla de som nu slåss mot alla de känslor som kommer komma, mot den sorg och panik som detta skapar. Jag skulle vilja ta dom i min famn. Bara finnas där och stötta. Lyssna på dom och låta dom få prata om det som de tycker att de måste få prata om.

Ännu en ängel i en himmel som är alldeles för full nu.
Ännu en som valde döden före livet, men tillsammans ska vi sätta stopp för det här. Du är med mig, det känner jag jag hela tiden. Det vi påbörjade när du levde ska vi avsluta tillsammans.

Ge flickan en kram från mig Daniel, och ta hand om henne.

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.