Vilken smäll

bildsidaSatt och rotade runt bland mina sidor idag, och hittade någonting som jag faktiskt glömt av i allt att jag hade gjort.
En gång sade du att du blev så glad när folk gjorde något speciellt för dig. Du berättade att du brukade önska låtar, skriva låtar och överraska folk på alla möjliga sätt men att du ibland tyckte att det alltid var du som gjorde sånt och inte tvärtom.
En natt fick jag för mig att jag ville överraska dig så jag letade upp en sån där HTML editor och gjorde en liten ”Bröllopssida” för dig. Lite som ett bevis på vad jag kände för dig.
Jag läste det jag hunnit göra idag och log för mig själv samtidigt som det var så jävla jobbigt att se det hela. Den var inte klar än men en del bilder var ditlagda och texten jag skrivit till dig på natten fanns kvar där.
Den fick mig att bli ännu mer sorgsen…

Du sade ju att du ville ha något romantiskt skrivet när vi gifter oss. Duger detta? 🙂 Vet inte om det är så speciellt romantiskt men…
Det är natt när jag skriver det här och du ligger i rummet bredvid och sover. Bara så du vet så var jag alldeles nyss inne och pussa dig på kinden. Kände bara att jag behövde det.
När du läser detta  har vi sagt ja till varandra. Kanske världshistoriens märkligaste bröllop men vi är ju å andra sidan ganska märkliga.
Om allt gått som jag tänkt så läser du detta hemma på min dator någon gång på kvällen/natten till torsdag. Om några timmar går flyget till London. Fattar du Daniel! Vi ska till London!
Jag försöker dessutom antagligen lära mig att kalla mig Johansson-Andersson nu. Det kommer ta lite tid 🙂
Förstår du vad du gjort med mig Daniel?
Förstår du hur glad jag är just nu?
Förstår du hur du förändrat mitt liv?
Jag kan idag inte se tillbaka på mitt liv och tänka mig det utan dig. Så är det bara.
Nu är du Göteborgare Daniel! Nu ska vi bygga ett bra liv här. Vi ska se till att du kommer bli bra, och ja allt ska bli bra.
Vi ska ta små steg framåt, och när det blir jobbigt att gå så stannar vi lite och pustar ut och sedan tar vi några steg till.
Jag är lycklig när jag skriver detta Daniel för när du läser detta är  jag inte bara din vän, utan jag är din man!
YAY! Jag är din man!
Tillsammans ska vi bygga berg!
Älskar dig Daniel, mer än livet självt! 

 

Ikväll har det varit en sån där kväll då jag känt mig så sorgsen. Ja inte hela kvällen för Kevin sover här och fram tills han somna så var det ok. Sedan blev det jobbigt.
Men det är väl så det är och ska vara. När ingen eller inget finns som håller borta de mörka tankarna.

Ibland önskar jag att jag aldrig sagt något. Att jag aldrig visat mig. Att jag bara hållit mig till den enda i ditt liv som kände till mig. Då hade jag sluppit känna det jag känner just nu. Då hade jag sluppit all extra smärta. Då hade jag sluppit känna mig som en jävla idiot.
För det är det jag är, en jävla idiot som folk skrattar åt. En jävla dåre som slår huvudet i väggen och försöker åstadkomma något som inte går.
Kanske det stämmer. Inte kunde du älska en ful fet bög från Göteborg. Jag hatar ju mig själv så hur skulle någon annan kunna tycka om mig?

Nä, jag gjorde allt fel. Allt är fel.
Fel fel fel

Nä, skiter i detta nu, går och lägger mig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.