Saknar dig så förbannat! :(

IMG_0827Kom nyss hem. Har varit i Slottsskogen och träffat Jennie, Kevin och Jennies kille 🙂
Hon skrev ju till dig på FB-sidan häromdagen om att hon träffat en ny person, och idag fick jag träffa honom. Tänkte bara berätta för dig att du behöver inte vara det minsta orolig. Du hade klart godkänt din systers val för han var en toppenkille. Snäll, lugn, saklig och söt 🙂
Det var en mysig stund i Slottsskogen. Kevin matade ankor och vi satt och fika i solen. Sedan körde dom mig hem. Jag satt med Kevin i baksätet som tittade upp genom glasrutan i taket och sade att han såg himmelen. Sedan kom det….
”Jag ser morbror Danne”
Det gjorde så jävla ont i mig när han sade det, men jag försökte hålla mig. Jag klev av bilen hemma i Backa, gick in och handlade och när jag kom ut kom tårarna.

Du skulle ju varit med idag Daniel! Vi skulle ju ha suttit där i solen alla fem. Jennies kille skulle ju ha tittat lite på oss och tyckt att vi var lite konstiga, som vi ju var ihop. Du med din frisyr där inte ett hårstrå ligger fel och så då jag….*host* och våra kommentarer och mina suckar när du var så där ADHD’ig
Fan, du skulle ju vara en del av min familj nu. Jennie skulle ju vara min riktiga svägerska. Kevin skulle ju vara en del av oss, dom skulle ju vara en del av oss.

Det gör så jävla helvetes förbannat fucking ont i mig nu. Jag är så glad för Jennies skull så du anar inte. Jag tycker så fruktansvärt mycket om din syster och att se henne glad gör mig så glad och trygg för att känna att hon kommer klara sig betyder allt, men samtidigt gjorde det så ont i mig när jag kom hem för då kom den där jävla verkligheten tillbaka att du inte är här.
Jag måste ta mig till Norrland Daniel. Jag måste försöka få ihop pengar och åka upp. Jag måste få besöka din grav och jag måste få prata med dig där för just nu känns de som att jag bryts itu.

För jag känner mig så helvetes ensam just nu. Så fruktansvärt ensam. Jag har ett hjärta som brinner för någon som ligger i jorden 90 mil ifrån mig. Va fan gör du i Skellefteå?! Du hatade ju Skellefteå?!!! Du ska vara här nere i Göteborg, och du ska vara levande. Du ska leva. Vi ska träffa dom i Slottsskogen tillsammans ju!
Ni är ju min familj. Ni skulle ju bli min familj.

Orkar inte 🙁

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.