Sorgen är den djupaste äran som glädjen kan få

ljus-hjartaDet är natt och jag kan inte sova.
Sitter och skriver och funderar. Har pratat med vänner idag, många vänner.
Det har känts bra en dag som denna. Att dela tankar och minnen.

Idag pratade jag och Jennie länge med varandra om dig. Jag berättade för henne när jag insåg att jag kände mer för dig än vad jag först trott. Jag kunde inte låta bli då att le åt det. För det finns så många minnen av dig som ger mig glädje.
Senare på kvällen pratade jag med ”Sol” och kom jag att tänka på trumpettråden på Facebook.
Kommer du ihåg den? Den 26 maj var det. Då berättade du att du skulle åka till London. Din mamma frågade om hon fick åka med men du svarade att det var en FF resa, sedan berättade du att det var vi som skulle åka. Efter det gick tråden över till att prata om Kevins födelsedagspresent och det slutade med att vi bestämde att du skulle köpa en stor trumpet till Kevin i London som skulle göra mamma galen 😀

Jag bestämde mig för en sak ikväll. I morgon kommer jag skriva ett annat inlägg till dig. Ett långt inlägg. Det inlägget ska bli ett avslut på vissa saker. Ett sätt att gå vidare. Jag vill berätta en sak för dig, en sak om mig. En sak jag behöver berätta. Om det återkommer jag i morgon.

Nu ska jag gå in och försöka sova. Ska lägga mig i min säng. Kanske kommer jag krama kudden min, drömma att det är du.
Vi hörs i morgon Tussen min.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.