Att kämpa

shining-sun

Solen lyser idag Daniel. Inte i den riktiga himmelen men i vår himmel lyser den idag.
Kommer du ihåg hur vi ibland pratade om att ”pick your fights” och samtidigt hur viktigt det är att man vågar slåss för det man tror på? Vi pratade ofta om det.
Jag tror på dig, och vill slåss för dig, och har ville slåss för dig efter att jag känt dig i ungefär 20 sekunder.

Idag Daniel fick jag ett sådant där besked om att jag är på rätt väg. Ingenting är fastslaget, ingenting är klart. Kanske blir till och med min anmälan ”nedröstad”, men oavsett så vet jag nu att det vi gjorde kommer leda till förändring. Det är det viktigaste. Saker har skett, kommer att ske och vi har hjälpt till med vår del.

Så många har sagt till mig att jag är dum som gör det här. Så många har sagt till mig att jag knäcker mig själv. Andra tycker bara jag är skum, konstig och märklig.
Dom ska veta hur stolt jag är nu. Hur stolt jag är att jag kunde göra något åt dina egna önskemål, och att jag gjorde det som du ville när du levde. Hur stolt jag är att jag inte lyssnade på någon utan följde mitt hjärta
Det har varit tungt detta, och är fortfarande tungt. Besvikelsen på så många har varit jobbig att ta in, men just nu känner jag bara att allt varit värt det.

Du var en ängel Daniel, redan när du fanns på vår jord var du det. Du var en skör ängel som aldrig riktigt ville passa in i de regler som människan skapat. Du gick din egen väg, och du hade din egen syn. Kanske är inte vår planet gjord för änglar. Kanske borde vi ändra på det då.

Så skrev jag i mitt tal till dig, och har insett allt mer att vår planet verkligen inte är gjord för änglar som dig. Det ska vi ändra på Daniel.
Jag är så ledsen att du inte är här. Tänk, dig vill jag ju ringa nu och berätta allt det jag inte vill eller kan skriva här för jag kommer inte skriva något i detalj förrän vi vet och tills beslut är fattat kan så mycket hända. Dig vill jag ju dela detta med, och på ett sätt gör jag det. Framför mig på väggen ser du ner på mig leende. Det värmer just nu att se på dig så, men smärtar mig att du numer bara kan le på det sättet.
Ibland har jag också känt mig som Don quixote, som slåss mot väderkvarnar men nu vet jag att jag är på rätt spår.

Saknar dig så enormt Daniel. Jag hoppas du tycker om det jag gör, och att du är stolt över mig. Jag gör vad jag kan för att det som hände dig aldrig mer ska drabba någon annan. Det är mitt mål med allt. Det och att du en dag ska få din upprättelse. Det kommer du få, det svär jag på!

Älskar dig, in i evigheten

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.