Förkylt

Hej Tussen

Jag är förkyld som sjutton, och har en begynnande lunginflammation så jag känner mig lite sliten. Sover mest hela tiden nu vilket i och för sig inte är fel med tanke på att jag knappt sovit sedan den 12 september.
Det är ganska skönt att sova faktiskt, men jag vaknar fortfarande och har den där paniken. Den har inte släppt än, men det blir väl bättre det med.
Annars ser det ut som att jag får stanna kvar här ett tag till. Jag gjorde en CT i veckan och den visar på bra resultat. Vet inte om jag egentligen bryr mig så mycket. Jag hade hellre varit där du är än här, men inte ens dö får man göra i sitt liv.

Har tänkt på dig mycket idag, det närmar ju sig 4 månader så det är kanske därför.
I morgon är jag enligt psykvården deprimerad. Så fungerar det förstår du.
Om man är ledsen längre än 4 månader för att någon dött, då kallas det depression. Före det är det sorg. Så i morgon betyder det att jag inte sörjer dig längre, utan då är jag deprimerad.

Vet du Daniel?
Psykvården är åt helvete!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.