Kärlek

23387_10151165945451610_544004127_nIngen älskade sin systerson som du Daniel.
Ingen ville förändra sitt liv så som du ville förändra ditt så att din systerson skulle få världens bästa morbror men det hade han egentligen redan från början.
Kevin, denna underbara lilla kille som du älskade så enormt och kände en sådan stolthet inför. Jag glömmer aldrig när du för första gången berättade om Kevin för mig. Du satt i ditt kök och pratade om när du fått veta att Jennie var gravid, och sedan när du första gången sett honom. Du berättade om andra gånger ni träffats och till slut rann tårarna på dig, och då kom dom även på mig. Jag tror inte att jag någonsin sett någon utstråla en sådan enorm kärlek som du gjorde just där. Sedan fick jag se er tillsamman. Du och han åkandes Farfars bilar på Liseberg, eller Kevins röst när han brast ut i ett ”Danne” och sen sprang fram och kramade om dig, eller när jag fick Kevin att springa omkring och skrika ”Morbror Danne är gammal”, en av mina största segrar 😛 Allt det där var så underbart att se.

Jag är så glad idag Daniel att jag fick ta del av det. Jag är så glad att vi satt där med dig när Lotta på Liseberg höll på. Jag och Kevin var ungefär lika ointresserade, men vi var där med dig och du var där med oss.
Jag kan fortfarande bli glad när jag tänker på samtalen där du pratade så glatt om att få se Kevin växa upp, och lika ledsen blir jag för att du inte får det.

Kortet här, taget den 11 augusti, är därför så värdefullt. Två killar som älskar varandra. En kille som ger sin systerson en sådan trygghet genom att vara roliga och snälla morbror Danne, och så en liten kille som ger sin morbror trygghet genom att sända ut äkta ren villkorslös kärlek, så som bara barn kan göra.

Kortet på er är så fantastiskt men är också en smärtsam påminnelse om att det inte blir fler kort, men kärleken mellan er två, den kommer aldrig någonsin försvinna.
För du kommer alltid i all framtid vara världens bästa och mest fantastiska morbror Danne.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.