Arlanda

Sitter på Arlanda Daniel och är på väg hem. Vill inte åka hem. Jag vill stanna i Umeå.
Vilken fantastisk familj du har, så underbara och så vänliga!

Ser du dockan? Den docka du fick av mig i juni som jag köpte för jag tyckte du var gayversionen av Pippi :)Den pippidocka som du sedan kallade för din walledocka och som du hade med dig överallt.
Jag fick den av Johanna innan din begravning. Nu är det min Dannedocka som jag ska bära med mig istället.

Jag älskade dig så Daniel, och jag älskar dig än. Denna helg kastades jag så mellan förtvivlan och hopp det slutade med att jag insåg vilken speciell relation vi hade du och jag. En relation som kanske ingen annan förstår, men som heller ingen annan kan ta ifrån oss.
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, och jag vet inte när den saknaden kommer gå över och det gör så ont i mig.

Shit, nu gråter jag igen. Folk tittar på mig men de skiter jag i!

Tack Daniel för tiden vi fick, tack för att du var du och tack för orden jag fick höra idag genom en annan människa.
Tack för din kärlek Daniel.

Farväl älskade du. Nu vilar du nära din mormor. Se på mig ibland från molnen, tänk på mig ibland från himmelen. Låt mig ibland från stjärnona. Älska mig för alltid, för jag kommer älska dig in i evigheten

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.