3 veckor

Exakt 3 veckor har gått.

Jag satt och pratade med Joel på Skype. Jag hade precis berättat att jag var orolig för Daniel för han svarade inte på telefon.
Klockan 17:47 kom SMS’et.
”Han är död”

3 veckor har gått. På fredag ska jag ta farväl. Då ska jag säga farväl till min Daniel. Då ska jag säga farväl till en person som på många sätt förändrat mig och mitt liv. Jag tänker säga att jag älskar honom. Jag tänker tyst för mig själv säga att jag saknar honom, och jag tänker säga att jag kommer minnas honom för alltid. Han blev en del av mig, och han fick en del av mig.

Livet blev inte som vi trodde, och hans liv blev inte långt men kärleken till honom är evig.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.