Tänk Daniel….

När sjukvården gör fel, överdoserar och skriver ut mängder av mediciner som leder till människors död, ja då går det inte få media att bli intresserade.
När sedan samma sjukvård ljuger i sina utredningar, och tillsynsmyndigheterna skiter i att bry sig trots att sjukvården uppenbart lekt med en människa med psykisk ohälsa, ja då går det inte heller att få media att bli intresserade.
Att man sedan erbjuder media bevis på att sjukvården ljuger, undanhåller information och framförallt lägger till information i efterhand spelar ingen roll. Media skiter väl i sånt!
Fast när en partiledare drabbas av psykisk ohälsa, eller som här utbrändhet, ja då jävlar!
Då skrivs det milslånga artiklar, analyser, och granskningar, samtidigt som experterna får komma och förklara hur allt ligger till.

Det är skillnad på folk och folk fast du var ju bara 23 år när du dog Daniel och ingen känd person heller. Varför skulle media bry sig om sånt liksom. Då gör det ju inget att skyddet mot medborgarna inte fungerar.

Låt oss nu bara hoppas att partiledaren som inte gjort ett skit för personer med psykisk ohälsa inte behöver drabbas av samma skit som du fick gå igenom.

Fy fan för detta land ibland, fy fan!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.