Till de politiska partierna i Västerbotten

Vet inte om det är med vilje ni ignorerat mitt mail, men om ni tror att det är rätt väg att köra på så gör boer er fullständigt. Några har hört av sig, men inte alla.
Ingen från den politikska majoriteten i Västerbotten har jag hört ett dugg ifrån men det är å andra sidan inte heller ovanligt. Att Socialdemokraterna brukar hålla sig för goda att prata med den ”lilla” människan när det gäller strul inom de områden som de handhar makten inom är ju ingen direkt ovanlighet men låt mig då göra en sak klar för er kära kära politiker….

Det är ett år kvar till valet, och skillnaden på mig som privatperson och er som politiker är att mitt minne är inte som en guldfisk. Jag glömmer inte, och jag kommer inte ge mig.
Psykvården på NUS ska ändras, och vill ni ha det till valfråga så gärna för mig.
Fast jag tror inte ni vill ha psykvården som en valfråga i Västerbotten. Jag tror inte ni vill ha en valrörelse där en sak ni ständigt kommer få förklara er om varför ni skurit ner så enormt på psykvården som ni gjort. Jag tror heller inte ni har lust att behöva förklara er hur det kommer sig att politikerna i Västerbotten ignorerar och struntar i det faktum att på en klinik som ni är högsta ansvariga för så dog 10 patienter på ett år och där absolut ingenting har hänt för att stoppa den trenden. Ert ointresse för Västerbottens invånare med psykisk ohälsa är rent bedrövlig att bevittna.

Men visst låt detta bli en valfråga. Ni har mitt ord på att jag tänker göra allt i min makt för att påminna alla om vilken vård Västerbottens landstingspolitiker vill ha…

Detta är inte över…

Tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.